Ege Nova Suite fiyat!
3 bin 118 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ege Nova Suite fiyat bilgisi belli oldu. 124 konuttan oluşan projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor.

117 adet 1+1 ve 7 adet 2+1 dairenin yer aldığı projede ayrıca 5 adet ticari alan bulunuyor. İzmir Çiğli'de inşa edilen Ege Nova Suite projesi Ersezgin İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 11 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede daireler 61 ile 75 metrekare arası büyüklükte planlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Ege Nova Suite projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, açık otopark, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal alanlar tasarlanıyor.

Ege Nova Suite nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ege Nova Suite teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181