Ege Perla tercihini Daikin'den yana yaptı!
İklimlendirme tercihini Daikin’in yüksek verim ve enerji tasarrufundan yana yapan gayrimenkul projelerine Ege Perla da katıldı. Ege Perla projesinde Daikin Mini VRV Heat Pump Sistemi ile her dairenin iklimlendirme ihtiyacı birbirinden farklı olarak çözülürken, Düşük Statik Basınçlı Kanallı Tip İç Üniteler de kullanıldı.

İzmir Bayraklı bölgesinde İş GYO imzasıyla yaşama geçirilen Ege Perla projesinin mimarisi ise ünlü Mimar Emre Arolat’a ait. 111 adet daire ve 65 adet ofisten oluşan Ege Perla’da daireler 83 - 284 metrekare, ofisler 93 - 128 metrekare arasında değişiyor. 18 bin 392 metrekare alan üzerinde yükselen Ege Perla’nın toplam inşaat alanı ise 124 bin 562 metrekareden oluşuyor. 2 blok halinde yükselen İzmir Ege Perla projesinde kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisler, alışveriş alanları ve fitness center yer alıyor. Yurt genelinde geniş servis ağı olması ve cihazların yüksek SEER (Sezonsal Verimlilik) değerlerine sahip olması Ege Perla projesinde Daikin ürünlerinin tercih edilmesinin en büyük sebepleri arasında yer alıyor.

MİNİ VRV® SİSTEM İLE KESİNTİSİZ KONFOR
Dairelerin içinde özel tasarım ürünlerin kullanıldığı projede, Daikin’in özellikle konut, ofis ve otel projelerinde en çok uygulanan modeller tercih edildi. Yüksekliği 200 mm. olan iç ünite cihazlarının standart olarak drenaj pompasına sahip olması sayesinde oda tavan yükseklikleri korundu. Ayrıca kolay montaj imkânı ile estetik bir uygulamanın yapıldığı projede yer tasarrufu da sağlandı. Her daireye bağımsız uygulanan ve altı kat özel alaşımlı kondenser finleri bulunan Daikin Mini VRV sistem dış üniteler, uzun ömürlü kullanım olanağına sahip olması ile de fark yaratıyor. Daikin Mini VRV sistemler, yüksek verimlilik ve düşük enerji maliyeti ile kullanıcı dostu çözümler sunarak, kullanıldığı projelere değer katıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181