Egeli Ritim teslim tarihi!
Toplamda 31 konuttan oluşan Egeli Ritim teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

1+1 , 2+1 , 3+1 konutların planlandığı Egeli Ritim teslim tarihi bilgisi henüz netleşmedi. Egeli Ritim ne zaman teslim sorusunun yanıtı netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirilen Egeli Ritim Güzelbahçe projesi 2 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Egeli Proje tarafından hayata geçirilen Egeli Ritim izmir projesinde konutların büyüklükleri 67 ila 137 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İzmir Güzelbahçe konut projeleri arasında yer alan Egeli Ritim projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, sauna ve spa, spor salonu, şömineli lounge, house keeping servisi, çamaşırhane, güvenlik ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.Egeli Ritim projesinin detaylı daire büyüklükleri şu şekilde;
1+1 brüt 67, net 46 metrekare
2+1 dubleks brüt 123, net 101 metrekare
2+1 brüt 138, net 98 metrekare
3+1 brüt 129-137, net 97-105 metrekare

Egeli Ritim teslim tarihi bilgisi detaylarını sizler için derledik. Egeli Ritim teslimleri ne zaman yapılacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Egeli Ritim nerede ? Lokasyon için tıklayınız.
Egeli Ritim fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181