Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat!
İzmir Konak ilçesi Umurbey mahallesi'nde yer alacak olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat bilgisi henüz netlik kazanmadı. Emlak Konut İzmir Konak 2. etap daire fiyatları yada Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat listesi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır. 

Toplam proje bedeli 441 milyon 300 bin TL olan Emlak Konut Konak 2. etap projesinde konut, ticaret alanı, otel, kültür merkezi, özel kolej ve ilköğretim okulu yer alacak. Konut alanında 24 katlı ve 3 katlı 7 adet bloğun yükseleceği projede 1069 adet konut ve 34 adet dükkan yer alacak. İzmir yeni Emlak Konut projeleri arasında bulunan projede 1+1,2+1,3+1,4+1, 5+1 daireler ile 2+1,3+1 dubleks daireler tasarlandı.

Genis sosyal aktivite imkanlarına sahip olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap projesi içerisinde çocuk havuzu, yüzme havuzu, servis ve yürüyüş yolu, yoga ve pilates yapılması için çok amaçlı çim alanı, tek pota basketbol sahası, evcil hayvan alanı, zen bahçesi ve maket gemi yüzdürme alanı bulunacak. 1369 araç kapasiteli otoparka sahip olacak projede ayrıca otoparkların 29 adedi engelli otoparkı olarak tasarlanıyor. 

Karma konseptte inşa edilecek projede otel bloğu 25 katlı olarak tasarlanıyor. 5 yıldızlı olarak işletmey girecek olan otelde 130 oda bulunacak. 

Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Emlak Konut İzmir Konak 2. etap nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181