Evora İzmir Alsancak telefon!
350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan ​Evora İzmir Alsancak telefon bilgisini sizler için araştırdık.

Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile yükselecek olan Evora İzmir Alsancak telefon bilgisi belli oldu. Evora İzmir iletişim bilgileri şu şekilde; 
Evora İzmir adres : Umur Bey Mahallesi 1497 Sokak Alsancak / İzmir
Evora İzmir telefon :444 10 08

47 dönümlk arazi üzerinde yükselecek olan projede 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire bulunuyor. 1049 adet konuttan oluşacak projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. 2106 kişinin yaşamasının planlandığı projede konutların haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. 

İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta hayata geçirilecek projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. 121 odalı otele sahip olacak olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. 1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. 

Evora İzmir Alsancak telefon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Evora İzmir fiyat için tıklayınız.
Evora İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181