Evora İzmir harita!
350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Evora İzmir harita bilgisi sizler için araştırdık.

Evora İzmir harita bilgisi şu şekilde; 

İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta hayata geçirilecek projede 2106 kişinin yaşaması planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekeceği planlanan projede konutların haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. Karma konsepte sahip olan projede 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire yer alacak. 1049 adet konuttan oluşacak olan projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. 

47 dönlüm arazi üzerinde yer alacak projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. 225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek olan projede 121 odalı otel tasarlanıyor. 1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. 

Evora İzmir harita bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Evora İzmir 120 ay 0.98 vade farkı kampanyası için tıklayınız.
Evora İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evora İzmir ön talep formu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181