Evora İzmir teslim tarihi!
Karma konsepte sahip olacak olan Evora İzmir teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Evora İzmir teslim tarihi 2022 yılı Ocak ayı olarak planlanıyor. İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta hayata geçirilecek olan projede 2106 kişinin yaşayacağı düşünülüyor. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek olan projede 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire tasarlanıyor. 225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek olan proje toplam 32.642,44 metrekare yüzölçümlü alana sahip.

1049 adet konuttan oluşacak projede 14 adet ticari alan tasarlanıyor. 121 odalı otele sahip olacak olan projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. Sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanının yer alacağı projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. Ayrıca projede araçlar için 1583 araçlık kapalı otopark imkanı yer alacak.

Evora İzmir teslim tarihi  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evora İzmir ön talep formu için tıklayınız.
Evora İzmir fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181