Folkart 1 milyon metrekarelik inşaata başlayacak!
2006 yılında Saya Grup tarafından kurulan, özellikle son yıllarda turizmde atağa kalkan ve Çeşme'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart Yapı, 2018'de 1 milyon metrekare inşaata başlamaya hazırlanıyor. Halihazırda 11 proje için toplam 3,5 milyar TL'lik yatırım yapan şirket, özellikle İzmir Basmane Çukuru projesine çok güveniyor.

Basmane Çukuru için TMSF'nin açtığı ihaleyi kazanarak toplamda 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını kaydeden Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "önümüzdeki yıl, 1 milyon metrekare inşaata başlıyoruz. Bu yatırımların toplam değeri yine 3,5 milyar TL olacak ve 3 bin kişinin istihdamını sağlayacak, önümüzdeki üç-beş yıl içerisinde sektörümüzde lider olmayı hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Ekonomist Dergisi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selo 6 yıl önce

Ah Kemal zorlu ah...yıllarca bekledin sen yemedin,başkasına yedirdin.biz küçük yatırmcılarını da hiç bir zaman düşünmedin.senin yüzünden mahvoldum kemal.sana inandık her sözünde,sen arkamızdan hançerledin,hani pital davası açmıştın,yalancııııııı...

Avatar
KEMALZEDE 6 yıl önce

Kemal bey,senin yatacak yerin var mı acaba?????*

banner182

banner181