Folkart, 11 bin lira peşinatla ev sahibi yapıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karabağlar Uzundere'de belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LivaHome markasıyla Folkart tarafından yapılan 169 konut ve 24 işyeri satışa çıktı. Cazip fiyatları ve ödeme kolaylıkları sunulan Liva Home Uzundere'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Geniş hacimleri ile dikkat çeken LivaHome için hazırlanan örnek daireler büyük ilgi görüyor. Projede sunulan ödeme avantajları da dikkat çekiyor. Yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Projede farklı avantajlı ödeme imkanları da sunuluyor. Düşük peşinat ile geleceğine Folkart güvencesiyle değer katmak isteyenler için yapımı süren projenin teslim rihi ise 2018 yüının ağustos ayı.

ULAŞIM KOLAYLIĞI
Çevre yolunun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 4 dakika, Alsancak'a 20 dakika, Çeşme'ye 40 dakika mesafede bulunan LivaHome, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Uzundere'de önümüzdeki yıllarda planlanan toplam 540 hektarlık alandaki kentsel dönüşümün öncüsü olan LivaHome, bölgenin çehresini ve geleceğini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesi ve güvencesini arkasına alan LivaHome, şehrin cazip bir noktasında karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. Geçtiğimiz aralık ayında temeli atüan LivaHome projesi, geleceğine değer katmak isteyenlerin adresi olacak.

DÖNÜŞÜM BAŞLADI
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için ilk etapta 9 blok inşa ediliyor. Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı, izmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği sosyal donatüarı ile dikkat çekecek. Bölgedeki dönüşüm çalışmaları kapsamında bölge; ticaret, ofis ve otel kompleksinin yanısıra gençlik merkezi, buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlardan oluşan bir çekim merkezi haline gelecek.

SANCAK: KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖNEMLİ AKTÖR OLUYORUZ
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir-istanbul Otoyolu, Izmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük ulaşım projelerinin İzmir'e ciddi artılar katacağını belirterek, İzmir'in son yıllarda büyük bir değişim içinde olduğunu özellikle ifade etti.

AVANTAJLI FİYATLAR
Kente yapılan büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yepyeni projelerle İzmir'in önemli bir marka kent olma yolunda ilerlediğini dile getiren Sancak, İzmir'deki konut fiyatlarının İstanbul, Ankara gibi birçok İle göre çok daha avantajlı olduğuna dikkat çekti, izmir'in gayrimenkul sektöründeki avantajlarını özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıkaracağını vurgulayan Sancak, Folkart olarak kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aktör olacaklarını söyledi. Sancak, "öncelikle İzmir, ardından İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz. İzmir'de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi, etap etap çalışmalara başladı. Belediyenin Uzundere için açtığı ihaleyi kazandık. Yeni markamızla kentsel dönüşümde örnek bir projeye imza atıyoruz. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. LivaHome, bölgenin dönüşümü için önemli bir adım olacak, özellikle ilk projede ticari hedefi küçültüp, kente katkı getirebilmek amacıyla, kentsel dönüşümde Örnek olacak bir yaklaşım sergiledik" diye konuştu.

Posta İzmir Ege Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 5 yıl önce

Benim 15 bin tl peşinim var aylık da 3500 gelir İzmir de ev sahibi olabilirmiyim

Avatar
Gökhan uzun 5 yıl önce

İzmir'de ev almak istiyorum

banner182

banner181