Folkart Eylül'de Çeşme'deki yeni projelerine başlayacak!
Folkart İnşaat, Çeşme'de dokuz ayda tamamlayacağı Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin satışına başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Çeşme'de dört arsaları daha bulunduğunu ve onlarda da eylül ayında inşaata başlayacaklarını belirtti. Söz konusu projeler için toplam 700 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını "Svesut sancak belirten Sancak, "Çeşme, 10 yıl içinde dünya markası bir tatil beldesi olacak. Toskana, St. Trapez, Cannes gibi yerlerden çok daha güzel ve kıymetli bir şehir ortaya çıkacak" diyor. Satışa sunulan, Folkart Blu ve Folkart Hills projelen için 250 milyon TL'lik yatırım yapılacağını belirten Sancak, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Bu iki projemiz 2017 yılı yaz başı bitirilecek. Fenerburnu ve Paşalımanı'nda kendi plajı ve iskelesi olan projelerdeki konutları 330 bin euro'dan başlayan fiyatlarla satmaya başladık. İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul'dan öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme'de yiyeceksiniz. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek."

Mesut Sancak, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Milletvekili olmasının kent ve çevresi için büyük şans olduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımızın Alaçatı'ya butik havalimanı yapma sözü var. Bu sözü Bakanlığı sırasında verdi. Bu gerçekleştiğinde Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak" diyor. Sancak, Çeşme'de gayrimenkul fiyatlarının üç yıl içinde üçe kapanabileceğini ilen sürdü. Folkart Genel Mudüru Metin Sancak ise, projelere başlamadan önce 100 bin kişilik potansiyel müşteri kitlesinin 'beklentilerini' aldıklarını anlattı. Folkart Blu, Büyük Liman Koyu'nda yaklaşık yedi dönümlük arsa üzerine 83 adet süit olarak inşa ediliyor.

Para Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181