Folkart Halkapınar fiyat!
293 konut ve 541 home ofisten oluşacak Folkart Halkapınar fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Folkart Halkapınar fiyat bilgisi belli olduğunda www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. Folkart Yapı tarafından hayata geçirilecek olan projede 22 zemin ofis ve 17 ticari dükkan yer alacak. 20 bin 715,16 metrekare alan üzerinde konumlandırılacak proje İzmir Konak'ta yükselecek. 285 milyon TL değeri ile yükselecek projede yeşil alan, spor alanı, açık ve kapalı otopark imkanı bulunacak.

15. katta birbirine bağlanan 2 kule bloğunun yükseleceği projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler planlanıyor.  293 adet dairenin yer alacağı projede ayrıca 541 adet home office daireler bulunacak. 22 adet ofis ve 17 adet dükkanın tasarlandığı projede B Blok 36, A1 ve A2 bloklar 37 ve 29 katlı olarak inşa edilecek.

Folkart Halkapınar fiyat ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
Folkart Halkapınar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Folkart Halkapınar ​teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181