Folkart Halkapınar konum!
Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilecek Folkart Halkapınar konum bilgisini sizler için araştırdık.

Folkart Halkapınar konum bilgisi şu şekilde; İzmir Konak'Ta Halkapınar Mahallesi'nde yükselecek projenin kuzeyinde ise Mürselpaşa Bulvarı Yan Yolu bulunuyor. 

15. katta birbirine bağlanan 2 kule bloğunun yer alacağı projede yeşil alan, spor alanı, açık ve kapalı otopark imkanı bulunacak.  285 milyon TL değeri ile inşa edilecek projede  B Blok 36, A1 ve A2 bloklar 37 ve 29 katlı olarak yükselecek.

22 zemin ofis ve 17 ticari dükkanın tasarlandığı projede ayrıca 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler planlanıyor. 541 adet home office dairelerin bulunacağı proje Konak konut projeleri arasında yer alacak.293 konut ve 541 home ofisten oluşacak proje 20 bin 715,16 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Folkart Halkapınar konum ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
Folkart Halkapınar teslim tarihi için tıklayınız.
 

Folkart Halkapınar fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181