Folkart Karşıyaka fiyatları!
Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Folkart Karşıyaka fiyatları sizler için araştırdık.

2 bloktan oluşan Folkart Karşıyaka fiyatları şu şekilde; Folkart Yaka Evleri fiyatları 299 bin TL'den lansmana özel olarak konut alıcılarına sunuluyor. 

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte ve seçenekte daireler tasarlanıyor.İzmir Karşıyaka'da yükselen projede bloklar 13 katlı olarak tasarlanıyor. Karma konsepti ile inşa edilen proje Karşıyaka yeni konut projeleri arasında bulunuyor.

Konumu ile dikkat çekmekte olan projede ​1+1 daireler net 41,4 metrekare, 2+1 daireler net 52,61 metrekare, 58,98 metrekare, 64,12 metrekare, 3+1 daireler net 77,98 metrekare, 86,78 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. ​

Folkart Karşıyaka fiyatları ve  Folkart Yaka evleri fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Yaka Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Yaka Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181