Folkart Life Bornova İzmir'de yükseliyor!
842 adet konutun bulunduğu Folkart Life Bornova meyve ağaçları, limon, selvi, fıstık çamları ile donatılan ve doğanın korunduğu 18.000 metrekare peyzaj alanına sahiptir. Ayrıca projede açık-kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, sauna, hamam, buhar odası, fitness center, cafeterya, kütüphane, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortları, yürüyüş alanları, toplantı ve çalışma odaları, çarşı, kuaför bulunmakta. Folkart Life Bornova'da housekeeping, kuru temizleme, lostra, araç yıkama gibi özel hizmetlerde sunulmakta.

Folkart Life Bornova; İzmir çevre yoluna, İzban’a, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu’na bağlantılı, çevre yoluna 500 metre mesafede, Adnan Menderes Havalimanına ve metroya yakın ve avantajlı bir konuma sahip.

Folkart Life Bornova 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olamk üzere farklı büyüklüklerdeki daire seçenkelri ile de her yaşama uygun yaşama alanını içeren bir proje.

Folkart Life Bornova İletişim!
Adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir
Telefon:444 22 78
Web: folkartlifebornova.com





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181