Folkart Line daire planları!
Folkart imzası ile 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart Line daire planları sizler için araştırdık.

179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konutun tasarlanacağı Folkart Line daire planları belli oldu. Folkart Line kat planları ve daire planları için tıklayınız.

İzmir Uzundere'de inşa edilecek olan Folkart Line daire büyüklükleri şu şekilde; 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 120 metrekare 176 metrekare arasında tasarlanıyor. Toplam 213 dairenin bulunacağı FOlkart Line projesinde 12 blok yer alacak. 422 bağımsız birimden oluşacak olan Folkart Line İzmir projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları bulunacak. 

Folkart Line daire planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Folkart Line 48 ay 0 faiz kampanyası için tıklayınız.
Folkart Line nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Line teslim tarihi için tıklayınız.
Folkart Line fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181