Folkart Time Bornova Ankara Caddesi'nde yükseliyor!
Folkart Yapı imzasıyla 27 bin 400 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Folkart Time projesi Bornova Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor.

500 milyon lira yatırım bedeline sahip Folkart Time projesi konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı bir karma proje olarak tasarlanıyor.

“Şimdi senin zamanın” sloganıyla hayata geçirilen 
Folkart Time projesinde yeşil doku, spa, açık-kapalı havuz, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal alanlar yer alacak.

Karma proje konseptine sahip Folkart Time projesinde 1.500 kişilik kolej de bulunuyor. Folkart Time sakinlerine kayıt önceliği verilecek kolejde, öğrencilere Türkiye’nin en iyi eğitimcilerinden eğitim alma fırsatı sunulacak.

Folkart Time projesinde 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 
61 adet 1+0 daire, 192 adet 1+1 daire, 78 adet 2+1 daire, 26 adet 3+1 daire ve 12 adet (2+1, 3+1, 4+1) dubleks dairesi bulunan Folkart Time projesi toplam 369 konut, 271 ofis ve 46 ticari birimden oluşuyor. 

Folkart Time projesi İzmir Körfezi’nin tam ortasındaki bir noktada yer alıyor. Çiğli’ye ya da Balçova’ya, eşit zamanda ulaşılan Folkart Time projesinin çevre yoluna yakınlığı da dikkat çekiyor.

Aksiyon temalı bir reklam filmi de bulunan Folkart Time projesinin satış ofisi binası da 
“Zamansız”lık teması ile ilgi görüyor.

Folkart Time fiyat bilgisi için tıklayınız.

Folkart Time teslim tarihi için tıklayınız.

Folkart Time iletişim!
Telefon: 444 22 78 
Web: folkart.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181