Folkart Time fiyat!
27 bin 400 metrekare arsa üzerinde 500 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen Folkart Time projesinde fiyatlar lansman dönemine özel 209 bin TL'den başlıyor.

Folkart Yapı imzası taşıyan 
Folkart Time projesi konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde karma bir proje olarak tasarlanıyor.

Bornova Ankara Caddesi üzerinde inşa edilen Folkart Time projesinde yeşil doku, spa, açık-kapalı havuz, kapalı otopark, spor alanları gibi çeşitli sosyal donatılar bulunuyor.

Folkart Time projesinde bulunan 1.500 kişilik kolejde sakinlerine kayıt önceliği verilirken, Folkart Time projesinde 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 

Toplam 369 konut, 271 ofis ve 46 ticari birimden oluşan Folkart Time projesinde;
-61 adet 1+0 daire, 
-192 adet 1+1 daire,
-
78 adet 2+1 daire, 
-26 adet 3+1 daire ve 
-12 adet (2+1, 3+1, 4+1) dubleks dairesi bulunuyor.

Satış ofisi binası “Zamansız”lık teması ile ilgi gören Folkart Time projesi Çiğli’ye ya da Balçova’ya, eşit zamanda ulaşılan nin çevre yoluna yakınlığı da dikkat çekiyor. Ayrıca Folkart Time projesi İzmir Körfezi’nin tam ortasındaki bir noktada yer alıyor.

Aksiyon temalı bir reklam filmi bulunan Folkart Time projesi  “Şimdi senin zamanın” sloganıyla hayata geçiriliyor.

Folkart Time teslim tarihi için tıklayınız.

Folkart Time iletişim!
Telefon: 444 22 78 
Web: folkart.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181