Folkart Time lokasyon!
500 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Folkart Time lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Folkart Time lokasyon bilgisi şu şekilde; İstanbul - İzmir Otobanı’nın açılmasıyla beraber değeri daha da artacak olan İzmir’in Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde yer alan Folkart Time konum olarak çevre yoluna yakınlığı da dikkat çekiyor. 

Folkart Time harita görseli şu şekilde;


​Daire teslimlerinin başladığı ve 61 adet 1+0 daire, 192 adet 1+1 daire, 78 adet 2+1 daire, 26 adet 3+1 daire ve 12 adet (2+1, 3+1, 4+1) dubleks dairesinin yer aldığı proje konut, ofis, cadde mağazaları ve 1.500 kişilik kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı bir karma proje olarak tasarlanıyor. 

Folkart Yapı imzasıyla 27 bin 400 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede dairelerin arasında 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Spa, açık-kapalı havuz, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal alanların yer alağı proje 369 konut, 271 ofis ve 46 ticari birimden oluşuyor.

Folkart Time lokasyon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Time nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181