Folkart Towers’tan 2016'ya özel karşılama!
İzmir 2016 yılını Folkart Towers'tan yapılacak havai fişek gösterisinin eşsiz görüntüleri ile karşılayacak. Yaklaşık 7 dakika sürecek gösteride, tam 14 bin 474 havai fişek kullanılacak. Folkart Towers, yeni yılda İzmir'de bugüne kadar eşine zor rastlanan bir havai fişek gösterisi gerçekleştirecek.

Aralarında yabancı ses, ışık ve gösteri uzmanlarının bulunduğu 50 kişilik ekibin yaklaşık iki aydır üzerinde çalıştığı gösteri yeni yılın ilk saniyelerinde başlayacak. İzmir'in her köşesinden görülebilecek olan 7 dakikalık gösteride 14 bin 474 havai fişek kullanılacak ve iki kule arasına ışık şelalesi kurulacak. Gösteri ayrıca canlı yayın ile tüm Türkiye'de izlenebilecek.

Yeni yıla Folkart Towers'tan atılan havai fişeklerin muhteşem gösterisi ile girmenin gelenek haline geldiğini, geleneğin önümüzdeki yıllarda da süreceğini söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Ailesi olarak bundan tam 10 yıl önce hayallerimizle yola çıktık. İzmir'i dünya kenti yapma hayaliyle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni bir yıl yeni umutlar demek. 2016'nın başta İzmir olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Yeni Asır
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181