Folkart Yapı, 850 milyon TL'lik yatırımla İzmir'de yeni bir projeye başlıyor. Alsancak ile Halkapınar arasında yer alan Folkart Vega, 21 Eylül'de lansmana çıkacak.

Adım Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşuyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ederek, "Folkart Vega, müşterilerin beklentilerine göre tasarlanan, yaşam kalitesini ileriye taşıyacak yeni dünyanın simgesi" diye konuştu.

Folkart Yapı'dan 850 milyonluk yeni yıldız
İzmir'in Türkiye'nin en çok değerlenen ve hızlı gelişen şehirlerinin başında geldiğine dikkat çeken Mesut Sancak, yatırımlarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Folkart Yapı, 850 Milyon TL'lik yatırımla İzmir'de yeni bir proje başlıyor. Alsancak ile Halkapmar arasında yer alan Folkart Vega, 21 Eylül'de lansmana çıkacak. Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşuyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. Folkart Vega'nın müşterilerin beklentilerine göre tasarlanan, yaşam kalitesini ileriye taşıyacak yeni bir dünyanın simgesi olduğunu söyleyen Sancak, şöyle devam etti:

21 Eylül'de lansman
"Güzel İzmir, şu anda Türkiye'nin en hızlı gelişen, en çok değerlenen şehirlerinin başında geliyor. Yıllardır yaptığımız yatırımlar, güzel İzmir ile bütünleşirken, yeni projemiz yine kente yeni bir güzellik katacak. İzmir'de yeni bir yıldız yaratacak. Yatırım kararlılığını sürdüren Folkart'ın bu yeni projesinin, tüm yatırımcılar için de, yeni ve kaçırılmaz bir fırsat olacağını düşünüyoruz. Mimari süreçler sonlandı, tüm detaylar ve fiyat ayrıntılarıyla birlikte, 21 Eylül'de Folkart Vega'nın lansmanım gerçekleştireceğiz."

Tago Mimarlık İmzası
Folkart Vega'nın projesi uzun süreli bir yarışmaya dayalı, emek yoğun mimari süreçlerden sonra seçildi. Proje, Tago Mimarlık'ın Tatsuya Yamamoto ile kurucu ortaklarından ünlü mimar Gökhan Aktan Altuğ tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlandı.

Şehrin merkezinde yer alacak
Mesut Sancak, Projenin Alsancak ile Halkapmar arasında İzmir Körfezinin tam karşısında her noktasından panoramik körfez manzarasına sahip bir konumlanmayla hayata geçtiğini dile getirerek, "Şehrin kalbinde, yenilikçi bir mimari anlayışla tasarlanan proje, tüm noktalarından denizi kucaklayacak şekilde konumlandırıldı. Yenilikçi tasarımı ve zarif siluetiyle öne çıkan Folkart Vega'da, şehrin en özel havuzu yer alıyor. Ayrıcalıklı özel bir uygulamayla deniz suyunda yüzme hissini yaşatan ve gerçek plaj kumuyla tasarlanan havuz, denizi ve bir plaj atmosferini Folkart Vega'ya taşıyor. Yine açık ve kapalı havuzları ise tatlı suyun keyfini çıkarabilecek, suların dinginliği ile bütünleşen alanlar yaratıyor. Ayrıca projede, Infınity Pool ile şehir merkezinde denize giriyormuş hissini yaşatılırken, sonsuz bir ufka kulaç atılması hedefleniyor" bilgisini paylaştı.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi