Folkart Vega fiyatları belli oldu!
148 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart Vega fiyatları belli oldu.

TAGO Mimarlık imzası taşıyacak olan Folkart Vega fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Folkart Vega İzmir daire fiyatları konutların büyüklüğü ve konumuna göre değişiklik gösteriyor.

843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşacak olan Folkart Vega projesi 850 milyon TL'lik yatırım değeri ile hayata geçirilecek. 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks konutlardan oluşacak Folkar Vega İzmir Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak'ta Alsancak ile Halkapınar arasında konumlandırılacak.

4 bloktan meydana gelecek olan karma konseptli proje Folkart Vega İzmir projesinde hamam, havuzlar, fitness salonu, doktor odası, kafe, kütüphane, açık oturma alanı, toplantı odası, playstation odası, müzik odası, sinema salonu, koşu ve yürüme parkurları, lounge gibi sosyal donatı alanları yer alacak.

Folkart Vega nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Vega teslim tarihi için tıklayınız.

Folkart Vega fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181