Folkart Vega telefon numarası!
843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşan Folkart Vega telefon numarası bilgisini sizler için araştırdık.

850 milyon TL'lik yatırım değeri ile hayata geçirilecek olan Folkart Vega telefon numarası bilgisi belli oldu. Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak'ta Alsancak ile Halkapınar arasında 4 blok olacak şekilde tasarlanan Folkart Vega iletişim bilgisi şu şekilde;
Folkart Vega telefon : 444 22 78 

TAGO Mimarlık imzası taşıyacak projede karma konsepti ile yükselecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks konutlardan oluşacak. 148 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart ve toplam 4 bloktan meydana gelecek.

Ayrıca Folkart Vega İzmir projesinde hamam, havuzlar, fitness salonu, doktor odası, kafe, kütüphane, açık oturma alanı, toplantı odası, playstation odası, müzik odası, sinema salonu, koşu ve yürüme parkurları, açık ve kapalı havuz, lounge gibi sosyal donatı alanları yer alacak.

Folkart Vega telefon numarası  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Vega nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Vega teslim tarihi için tıklayınız.
Folkart Vega fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181