Folkart Yaka Evleri nerede? İşte lokasyonu...
Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Karma konseptte tasarlanan Folkart Yaka Evleri nerede sorusunun cevabı şu şekilde; İzmir Karşıyaka'da konumlandırılan proje Medical Park İzmir Hastanesi 2 kilometre, Bostanlı İskele 4,5 kilometre, Karşıyaka İskele 3,5 kilometre, İzmir Şehir Hastanesi 6,5 kilometre, İzmir Çevre Yolu 9,40 kilometre mesafede yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

130 konut ve 13 ticari alandan oluşan projede bloklar 13 katlı olarak inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Projede 1+1 daireler net 41,4 metrekare, 2+1 daireler net 52,61 metrekare, 58,98 metrekare, 64,12 metrekare, 3+1 daireler net 77,98 metrekare, 86,78 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Folkart Yaka Evleri nerede sorusu ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Folkart Yaka Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
 
Folkart Yaka Evleri fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181