Folkart Yaka Evleri satışa çıktı!
Folkart’ın Karşıyaka’daki yeni projesi Folkart Yaka Evleri, cazip ödeme koşulları ve uygun fiyatları ile satışa çıktı. Projede daire fiyatları 272 bin liradan başlıyor.

DÖNÜŞÜME DESTEK
İzmir'de bugüne kadar inşa ettiği modern, yenilikçi ve çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, kentsel dönüşümde Karşıyaka'da Folkart Yaka Evleri isimli projesini hayata geçiriyor. Konut ve ticari alanların bulunduğu Folkart Yaka Evleri, bölgede gerçekleşecek kentsel dönüşümün öncü projesi olarak öne çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki yeni konutları etaplar halinde inşa edecek. Bölgede ilk etapta iki blok inşa edilecek. Önümüzdeki yıllarda 18 hektarlık bölgede toplam 3 bin 520 konut ve 338 adet iş yerinin yer alması planlanıyor.

FIRSATLAR ZİNCİRİ
Yüzde 10 peşinat indirimi uygulanan Folkart Yaka Evleri'nde ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay "0" (sıfır) faiz fırsatı da sunuluyor. Cadde mağazaları için ise, yüzde 25 peşin kalanı 36 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Projede daire fiyatları 272 bin liradan başlıyor. Bölgede belediye tarafından inşa edilecek kültürel ve sosyal donatı alanları da yer alacak. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Kentsel dönüşümdeki yeni projemiz Folkart Yaka Evleri, Karşıyaka'nın doğru yapılaşma adına geleceğinin şekillenmesinde iyi bir adım olacak" diye konuştu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181