Folkart Yapı Uzundere projesi!
Uzundere kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Folkart Yapı Uzundere projesi detayları sizler için araştırdık.

İzmir Karabağlar'da 2 etaptan oluşan Folkart Yapı Uzundere projesi ilk etabı Liva Home, ikinci etap ise Folkart Line olarak adlandırıldı. 

Folkart Uzundere İzmir detayları ise şu şekilde; 

Folkart Line; ​ Daire büyüklüklerinin 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 120 metrekare 176 metrekare arasında tasarlanıyor. 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde 179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konuttan oluşan projede basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları gibi imkanlar bulunuyor.​

Liva Home; 59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde 422 daireden oluşan projede basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 7'şer katlı 12 bloğun yükseldiği projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 176 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 

Folkart Yapı Uzundere projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Line projesi detayları için tıklayınız.
 
Liva Home Uzundere projesi detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181