Forbest Optima Residence nerede? İşte lokasyonu...
2 bin 700 metrekare arsa alanına sahip olan Forbest Optima Residence nerede sorusunun cevabı belli oldu. İzmir'in Gaziemir ilçesinde inşa edilen Forbest Optima Residence çevre yoluna 5 dakika mesafede İzban Metro İstasyonu'na ise 2 dakika, havaalanına 15 dakika mesafede konumlandırılıyor.

1+0 ve 1+1 daire seçeneklerinin planlandığı Forbest Optima Residence projesi 2 etaptan oluşuyor. Gaziemir konut projeleri arasında bulunan Forbest Optima Residence projesinde 1+0'lar 35 metrekare, 1+1'ler ise 47 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

133 dairenin bulunduğu Forbest Optima Residence projesi Forbest Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 18 adet 1+0, 115 adet 1+1 daire seçeneğinin yer aldığı Forbest Optima Residence projesinde tüm daireler eşyalı olarak tasarlanıyor.

Forbest Optima Residence fiyat? Tıklayınız.

Forbest Optima Residence teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181