Gardenya Torbalı'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor!

İzmir, artan nüfus ve yatırımlarla, giderek sıkışan tek merkezliliğini aşıyor, yeni ve düzenli yapılaşan bölgeler kazanıyor. Bu yeni yerleşimin oluştuğu bölgelerin başında Torbalı bölgesi geliyor. Torbalı'da günden güne özgün projeler kendini gösteriyor. Bu çalışmalardan biri de 'Gardenya Torbalı' Proje Koordinatörü Erkan Ertuğrul, Torbalı'nın ekonomik güç olarak birçok kenti geride bıraktığını belirten Ertuğrul, "Bu bölgeyi seçtiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Stratejik nokta
Şu ana kadar 4 binden fazla aileyi, Manas ailesine kattıklarını belirten Erkan Ertuğrul, üç farklı bölgede projelerin hem satış hem de üretim süreci çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 22 yıllık deneyimleriyle her projelerinde, akvivite ve spor alanlarının yanı sıra, alışveriş ve ticari alanları olan karma yaşam alanları ürettiklerini vurgulayan Proje Koordinatörü Ertuğrul, "Bizim için önemli olan, projelerimizi seçen bireylerin günlük güvenlikli yaşamları içinde hem kendilerine ve sevdiklerine zaman ayırabilecekleri alanların olması, hem ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecekleri olanakların bulunması, hem de toplu taşıma araçlarına yakın olmaları" diye konuştu.

İzmir'de Gardenya Torbalı markasıyla yer aldıklarını vurgulayan Erkan Ertuğrul, Manas Grubu olarak yaptıkları ar-ge çalışmaları doğrultusunda, çalışma alanları olarak 'sınırsız olanaklara sahip Torbalı bölgesiyle, İzmir merkezine tampon noktada olabilecek Ayrancıların bitimi, Torbalı'nın başlangıç noktası'nı belirlediklerini söyledi. 2 etap projenin yapımına bu bölgede başladıklarını dile getiren Ertuğrul, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her iki etabımız da 3'er kattan oluşan yatay mimaride ilerliyor. Biz buna villa konseptinde yaşam diyoruz. Gelen ailelerimizin en çok sevdikleri konulardan biri de bu. Her blokta 12 daire bulunuyor. Bloklar arası mesafe ve yerle- şim sayesinde, her daire ferah ve çift yönlü geniş görüş alanına sahip. Her etabımızda da her yaşa uygun spor alanları, yüzme havuzları, kafeterya, Türk hamamı, sauna, kameriyeler, süs havuzları, dinlenme alanları, otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Bunların yanı sıra, hem alışveriş alanları ve ticari alanlar, projenin dış cephesinde bulunuyor, hem de tam önümüzden geçen toplu ulaşım araçları yer alıyor. Ana caddeye mesafemiz ise 25 metre... Orada daha fazla ulaşım alternatifi olacak. İZBAN da bölgemiz en önemli ulaşım araçlarından biri."

'Kişiye özgü ödeme planı'
İlk etapta 3+1 ve 2+1 konut tipleri, ikinci etapta da 1 +1 ve 2+1 konut tipleri yer aldığını belirten Proje Koordinatörü Ertuğrul, 70 metrekareden başlayan 1+1'ler ile 149 metrekareye kadar olan 3+1 'ler arasında ailelerin kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olan seçeneği bulabileceğini söyledi. 135 bin liradan başlayan fiyatlarla öne çıktıklarını anımsatan Ertuğrul, "Satış ofisimize gelen ailelerimiz, hem proje alanımızı hem örnek dairemizi görebilir; kişiye özgü ödeme planıyla kendilerine uygun yaşam alanına sahip olabilir" diye konuştu.

Milliyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181