Gardenya Torbalı lokasyon!
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Gardenya Torbalı lokasyon detaylarını sizler için araştırdık.

Gardenya Torbalı lokasyon detayları şu şekilde; İzmir Torbalı'da inşa edilen Gardenya Torbalı lkonum itibariyle Havalimanına 18 dakika, İzban'a 4 dakika, otobana 5 dakika, devlet hastanesine 9 dakika, adliyeye 10 dakika mesafede yer alıyor.

Gardenya Torbalı harita görseli;


İnşaa İnşaat inzası ile hayata geçirilen Gardenya Torbalı projesinde dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ​Gardenya Torbalı projesi 2 etaptan meydana geliyor. 12 bloktan oluşan projede toplam 245 adet konut bulunuyor.

Torbalı konut projeleri arasında yer alan Gardenya Torbalı projesinde sosyal tesiste 4 mevsim yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık spor alanlar, cafe ve kamelya gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Projenin 1. etabında 134 konut 2. etabında ise 111 konut inşa ediliyor.

Gardenya Torbalı lokasyon detaylarını sizler için derledik. Gardenya Torbalı nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gardenya Torbalı teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181