Gaziemir konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Gaziemir konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık.

Gaziemir'in birçok mahallesinde yer alan Gaziemir yeni ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Gaziemir inşaat projeleri 2019 listesi;

Zone Gaziemir İntegral Yapı
Gaziemir konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve 35000 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Zone Gaziemir İntegral Yapı projesi 70 bağımsız bölümden oluşuyor.  İntegral Yapı tarafından hayata geçirilen Zone Gaziemir projesinde 350 metrekare büyüklüğünde kafeterya, 2.600 m2'de peyzaj alanları, 2.500 metrekarelik otopark bulunuyor. Zone Gaziemir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Arma Gaziemir
Yunusoğlu İnşaat Gaziemir'de projesini 5 blok olarak inşa ediliyor. 150 bağımsız birimden oluşan Yunusoğlu İnşaat Gaziemir projesinde sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, havuz locaları, fitness, sauna, fin hamamı, kreş, toplatı salonu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Optimum AVM'nin karşısında konumlanan proje İzban Metroyada yürüme mesafesinde bulunuyor. Arma Gaziemir fiyat için tıklayınız.

​MyWay Country Gaziemir
Daire büyüklüklerinin 60 ila 320 metrekare arasında değişim gösterdiği MyWay Country Gaziemir'in rezidanslarında 1+1 ve 2+1 seçenekleri bulunuyor. Rezidans ve konak tiplerinden oluşan MyWay Country Gaziemir'in konaklarında ise 2+1'den 5+1'e kadar seçeneği yer alıyor. MyWay Country projesi nerede? Tıklayınız.

Gaziemir konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Gaziemir yeni konut projeleri ve İzmir Gaziemir konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181