Gedizkent Projesi'nde son 15 konut 2016 fiyatlarıyla satışa çıktı!
150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olan Ege-Koop, gayrimenkul sektöründe yılın “altın” fırsatıyla bir kez daha yatırımcının yüzünü güldürecek. İnşaat maliyetleri 1 yılda yüzde 40 artmasına karşın 190 konutluk Ege-Koop Gedizkent projesindeki son 15 konut 2016 yılı fiyatlarıyla 2+1 (110-125 m2) 215 bin TL, 3+1 (144-156 m2) 280 bin TL ile satışa sunuldu. Kar amacı olmayan Ege-Koop böylece konut sektöründe denge olma görevini de yerine getirirken yatırımcılar, 5 bin lira peşinatla ev sahibi olabilecek.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Menemen’de Kubilay Anıtı’na komşu, yerleşime açılan projemizde kredisi hazır, yüzme havuzu, spor tesisleri, otopark ve özel güvenliğinin yanı sıra 5 adet işyerini de bulunuyor” dedi. Gedizkent Projesi’nin konumuyla da büyük avantaj sağladığını söyleyen Aslan, “Menemen merkeze ve İzban’a 5 dakika, bacasız sanayi olan Plastik Organize Sanayi Bölgesi'ne ise 750 metre uzaklıktaki son 15 daireden 2+1’ler 110-125 metrekare, 3+1’ler 144-156 metrekare olarak tasarlandı. Buradan ev alanlar 2017 yılının belirsizlik ortamında hem bugüne hem de geleceğe önemli bir yatırım yapmış olacak” diye konuştu.

Ege-Koop’un özellikle dar gelirli vatandaşları “ev sahibi” yapmak gibi önemli bir misyon yüklendiğinin altını çizen Hüseyin Aslan şöyle devam etti:“Yatırım yapanlar yanılmadıklarını kısa sürede görecek. Ege-Koop olarak 2017 yılının son fırsatını sunuyoruz. Bugün 5 bin TL peşinat, hemen tapu teslimi olarak sunduğumuz bu konutları iddia ediyorum ki İzmir’in hiçbir yerinde bulamayacaklar”

"İŞİMİZ BİTİNCE SIRTINI DÖNENLERDEN DEĞİLİZ"
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, sadece konut değil yaşam alanları da ürettiklerine dikkat çekerek, “Yaptığımız her proje tamamlandığında, oraya asla sırtımızı dönmüyoruz. Aradan yıllar da geçse her projemizle bağımızı hiçbir zaman koparmıyoruz. Yolunda bir sorun olsa, toplu taşımacılığında bir sorun olsa, parkında, sosyal donatı alanlarında bir sorun olsa, çöpü toplanmasa biz hep yatırımcımızın yanında yer alıyoruz. Ürettiğimiz konutlarla birlikte orada en huzurlu yaşam şeklinin oluşturulması için de gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181