Gültekin Pera projesi tanıtıldı!
Gültekin GYO tarafından İzmir'in en çok değerlenen bölgesi Ulukent'te hayata geçirilen Gültekin Pera projesi 'Şehrin huzur dolu bahçesi' sloganıyla satışa çıktı. Çok ortaklı şirketin 105 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 178 konutluk ilk projesinin tanıtım toplantısı, projenin Menemen'deki satış ofisinde gerçekleşti.

"Kaliteli bir yaşam için"
Proje ile ilgili bilgi veren Niyazi Gültekin, "İzmir'de şehrin yanı başında çocukların doğayı tanıyarak büyüyeceği bir yaşam alanına ihtiyaçları olduğunu gördük. Geleceğimizin ışığı olan çocuklarımıza ve sosyalliğin merkezi olan aile yapısına doğayla iç içe bir yaşam sunmak için mimarlar ve mühendislerimizle bir araya gelerek Gültekin Pera'yı hayata geçirdik. Oluşturduğumuz bu huzur dolu projeyle aynı zamanda İzmir'in yaşam kültürünün ve ikliminin sunduğu güzellikleri de göz ardı etmeyerek, İzmir kültürünün vazgeçilmezlerinden olan balkon keyfinin doyasıya yaşanması için yemyeşil bahçe peyzajına bakan ferah balkonlar ve tüm ailenin yaz mevsiminin tadını her an çıkarması için hem yetişkin hem de çocuk havuzuyla evinizin yanı başına sonsuz bir tatil keyfi konumlandırdık. Ailenin her üyesinin günün her anından keyif alması için çocuk oyun alanlarından sosyal olanaklara kadar özlemi duyulan bir yaşamı Gültekin Pera'nın her adımına eşit bir şekilde dağıttık. Modern şehir yaşamının en büyük problemlerinden olan park sorununa ise her daireye özel kapalı otopark hizmeti ile çözüm getirdik. Ailelerimizin her güne zinde uyanmaları için de spordan saunaya kadar her detayı özenle düşünüp her anıyla kaliteli bir yaşam alanı oluşturduk" dedi.

"Çehresi değişecek"
Gültekin GYO Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Gültekin ise, ilk projelerini Ulukent'te hayata geçirmelerinin nedenlerini şu şekilde sıraladı: "Şehir merkezlerindeki sıkışıklığın her gün artması ve konut fiyatlarının çok yüksek olmasının etkisiyle insanlar İzmir'in gelişen bölgelerine yöneliyor. Ulukent bu anlamda İzmir'in en çok gelişen bölgeleri arasında birinci sırada. Proje çevresinde çarpık kentleşmenin bulunmaması, iyi planlanması ve şehir merkezine çevreyolu aracılığıyla çok kolay ulaşılabilmesi bu bölgenin çok kısa süre içerisinde gelişmesine neden oldu. Bizde bu gelişimi gördüğümüz için ilk projemizi burada hayata geçirme kararı aldık. Ulukent'in çehresini değiştirecek, Ulukent'e emsal olacak bir proje tasarladık. Projeyi her ayrıntısına kadar düşündük. Geniş sosyal alanları, kafeteryası, cadde mağazalarıyla her şeyi yanı başında bulabilecek"

"Tecrübenin eseri"
İzmir'in en genç müteahhitlerinden biri olan Gültekin GYO Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gültekin ise, aile olarak inşaat sektörü içerisinde uzun yıllardır yer aldıklarını belirterek, "İnşaata çok yabancı değiliz. Şantiyelerin içerisinde büyüdük. Uzun yıllardır İzmir'de kaliteli yapılar inşa ediyoruz. Bizler 25 yıllık bir inşaat tecrübesinin 2. kuşak temsilcileriyiz. Gültekin GYO olarak hem tecrübe hem de yeni fikirleri harmanlayıp İzmir'e güzel projeler kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Projenin detayları ile ilgili bilgi paylaşan Satış Koordinatörü Berkant Baysal ise, "Gültekin Pera projemiz 13 bin 200 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toplam inşaat alanımız 40 bin metrekare. Gültekin Pera 7 blokta toplam 178 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Projede sadece 3+1 dairelere yer verdik. Dairelerimizin büyüklükleri 135 ile 175 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel 470 bin TL'den başlayan fiyatlara satışa sunduk.

Ayrıca yüzde 10 lansman indirimi uyguluyoruz. Yüzde 50 peşin ödemede geriye kalanı 12 ay boyunca vade farksız bir şekilde bölüyoruz. Kaba inşaatı bitme noktası gelen projemizi Temmuz 2019'de teslim etmeyi planlıyoruz. Projenin sosyal imkanları arasında Kapalı Otopark, Yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Kafeterya, Amfi, Fitness salonu, Sauna, Açık spor kompleksi, Güvenlik, Peyzaj alanları ve Çocuk oyun alanı yer alıyor."

Sercan Özipekçi / Yeni Bakış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181