GYODER Point Bornova kampanyası!
Point Bornova projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. 

Point Bornova
Kavuklar Gayrimenkul imzalı Point Bornova projesi İzmir’in en büyük karma yaşam projesi olarak dikkat çekiyor. 50 kat üzerinde yükselen 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın iç mimarisini titizlikle sürdüren Kavuklar Gayrimenkul projenin temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de kaliteden taviz vermiyor.

Dekorasyonda her biri kendi sektörünün öncüsü markaların ürünlerini tercih eden Kavuklar GY, rezidansları konforlu bir aile yaşamına göre dizayn ediyor. Cephe aydınlatmasının nisan sonu tamamlanmasıyla gösterişli mimarisi tamamen ortaya çıkacak olan Point Bornova Residence'nin yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan Point Bornova, muhteşem İzmir manzarasıyla alıcılarına sunuluyor. 
Avrupa ve Ortadoğunun üzeri açılabilen ilk AVM’sini 18 ayda tamamlayıp İzmirlilere sunan Kavuklar Gayrimenkul AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını hızla tamamlıyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181