Hasan Ekin Koçsa Siesta'yı anlattı!
Gaziemir'de inşaat sektörüne yön veren firmalar içerisinde bulunarak tecrübe kazanan, kazandığı bu tecrübeleri somut hale getirerek sunan Koçsa Grup Yapı A.Ş'nin, müstakil tadında eşsiz projesi Koçsa Siesta, kalite ve konforu birlikte sunuyor. Koçsa Siesta projesinin Gaziemir bölgesine artı değer katacağmı belirten Koçsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekin, "Projemiz; hem kalite, hem konforu yaşamaya duyamayacağınız bir yaşam merkezi olmaya geliyor" dedi.

Koçsa Siesta'nın 12 bin 600 metrekare üzerine kurulmuş olduğunu, 17 blok, 98 daire +1 işyerinden oluştuğunu belirten Ekin, "Eşsiz mimarisi ile yeni bir yaşamın kapılarını aralıyoruz. Tatile ihtiyaç duymadan kendi sitenizde birçok sosyal tesise ulaşabilmeniz ve bunu yaşam şekliniz olarak benimsemeniz için oluşturulmuş olan Koçsa Siesta, hayallerinizden daha öte bir yaşam için geleceğe atılan en güvenli adımınız olacak" diye konuştu.

TEMİZ ENERJİ
Koçsa Siesta projesinde güneş enerji panellerini kullanarak İzmir'de bir ilki gerçekleştirdi. Bina çatı üstlerine konumlandmlan sistem sayesinde yeşil enerjiyi gelire dönüştürdüklerini belirten Ekin, "Böylece gelecekteki nesillere daha temiz ve yeşil bir dünya bnakmanızı sağlıyoruz" ifadelerinde bulundu.

SOSYAL ALANLAR
"Koçsa'nın, Siesta projesindeki amacı, siz değerli müşterilerimiz için müstakil tadında modern ve şık bir yaşam oluşturmaktır" diyen Ekin, "Ayrıca açık yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, süs havuzları, zengin sosyal tesisler ile beklentilerinizin çok üstünde bir yaşam sizi bekliyor" şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekin, şöyle devam etti, "Eşsiz mimarisi, muhteşem peyzaj alanları, tüm siteyi dolaşan süs havuzları, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve mini bar, 7/24 güvenlik, geniş çocuk oyun alanları, dairelerde akıllı ev sistemi, her daireye özel hobi odası ve kapalı otopark ile yaşanması gereken eşsiz bir yapı. Ayrıca siteye ait zengin sosyal tesisleri, hamam, sauna, buhar odası, kapalı spor salonu ve oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ile hayata dair her şey sizinle. Siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunduğumuz, diğer projelerimiz hakkında da bilgi alıp detaylı inceleme yapmanız için ofisimize bekliyoruz."

Sabah Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181