İnşaat Projeleri İzmir!
İzmir'de konut arayışında olanlar için İnşaat Projeleri İzmir listesini derledik. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken İzmir'de konut satışları hızla devam ediyor. Konut satışı Ocak ayında 3. sırada yer alan İzmir'de Ocak 2018'de toplam 5 bin 841 konut satıldı. İşte İnşaat Projeleri İzmir

Livin İzmir
Cengiz İnşaat imzasıyla yükselen proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri tasarlanıyor. 2 etabın planlandığı Livin İzmir projesinin ilk etabında 368 adet konut ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Livin İzmir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.​

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde dairelerin büyüklükleri 30 metrekare ila 70 metrekare arasında değişecek. Konak konut projeleri arasında yer alan Modda Port projesinde rezidans, home ofis ve ofisler yer alacak. Modda Port daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir projesi
30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi beklen Dap Yapı İzmir projesi yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanıyor. 400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap Yapı İzmir projesinde balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Dap Yapı İzmir projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi
Karma konsepte sahip olacak olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yükselecek. 47 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yücesoy Konsept
2 blok olarak tasarlanan Yücesoy Konsept 140 daireden oluşacak. Tüm daireleri 1+1 seçeneğiyle planlanan Yücesoy Konsept projeside daireler 49 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Yücesoy Konsept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnşaat Projeleri İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181