İşte 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek İzmir konut projeleri!
Gayrimenkul sektörü 2016'nın son aylarını canlı bir şekilde geçirirken, bizler de İzmir konut yatırımcıları için 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek projeleri derledik. İşte o projeler...


Borncity İzmir

Efka Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen BornCity İzmir Residence projesi Bornova'da yükseliyor. 68 adet home ofise sahip BornCity İzmir Residence projesinde daireler net 47,5 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. Borncity İzmir projesinde yaşam Mart 2017'de başlayacak.

Borncity İzmir projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Narova 2. Etap
Yapıtek imzası taşıyan Narova projesinin ikinci etabı Bornova'da yükseliyor. 80 dönüm alan üzerinde, 9 etaptan oluşan toplam 1100 konutluk Narova projesinin 2. etabı 242 ünite olarak tasarlanıyor.Projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak planlanıyor. 

Narova 2 projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Golden Butik
Katal inşaat imzasıyla İzmir Çiğli Balatçık'ta yükselen Golden Butik, Egekent İzban aktarma durağına 150 metre,Anadolu Caddesi'ne 200 metre, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor. Golden Butik Şubat 2017'de teslim edilecek.

Golden Butik projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Folkart Life Bornova 
Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da yükseliyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Folkart Life Bornova projesi 830 konuttan oluşuyor. Folkart Life Bornova'nın Haziran 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Folkart Life Bornova projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Asmira Loft
Asmira İnşaat ile Kafkas Yatırım A.Ş. ortaklığında hayata geçirilen Asmira Loft projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor.5 bin 196 metrekare arsa alanına sahip olan Asmira Loft projesi 61 daireden oluşuyor. Projesinin teslim tarihi ise Haziran 2017.

Asmira Loft projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181