İzka İnşaat Çiğli projesi!
İzmir'de konut üretmeye devam eden İzka İnşaat Çiğli projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Çiğli'de Park Yaşam Ataşehir ve Park Yaşam Santorini projeleri yer alıyor. İzka İnşaat Çiğli projesi detayları şu şekilde; 

Park Yaşam Ataşehir
İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat tarafından toplam 877 konuttan oluşan Park Yaşam Ataşehir Çiğli projesi 52 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor.  ​859 daireden oluşan projenin 35 bin metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. 18 adet villanın da yer aldığı projede dubleks, teras olanakları ve ‘winter garden’ konseptli daireler de yer alıyor. Park Yaşam Ataşehir örnek daire için tıklayınız.

Park Yaşam Santorini
Markalı konut projesi üreticilerinden İzka İnşaat imzası taşıyan Park Yaşam Santorini projesinde 5 ve 8 katlı bloklar bulunuyor. 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villadan oluşacak olan proje 1+1'den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş metrekareli daire seçenekleri yer alıyor.Park Yaşam Santorini fiyat için tıklayınız.

İzka İnşaat Çiğli projesi detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181