İzka İzmir projesi için Santorini'yi model aldı!
Çiğli’nin üst bölgesinde yer alan arazi Çamlıkent Sitesi’nin başlangıç bölümünde yer alıyor.  Şirketin, proje kapsamında 240 milyon TL yatırım yapması düşünülüyor. Sadece arsa bedeli  56 milyon TL olan projede inşaat çalışmaları kısa sürede başlayacak.

İZKA, Yunanistan’ın Santorini Adası’nı model aldı
Projede uygulama ve mimari olarak Yunanistan’ın Santorini Adası’nı model aldı. Teraslı evlerin yapılacağı projede yüksek katlı yapıların yanı sıra adadaki katlı, havuzlu ve teraslı deniz manzaralı binalar inşa edilecek.

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yıl sonu itibariyle Park Yaşam Ataşehir Projesi’ni teslim ediyoruz. Hemen ardından bu projeye başlayacağız. Coğrafi olarak zor ve eğimli bir bölge ama projemiz de buna göre yapılacak. Konak’taki yapacağımız projeyi biraz erteledik. Orada ruhsatımız onaylandı ama kat sayısını 45’ten 38’e düşüreceğiz. Planlanan zamanda Yeşildere’ye bakan, Konak’tan denizi gören projemiz de hızla yükselecek” dedi.

Ege Haber

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181