İzmir Altın Orman Bornova'da yükseliyor!
500 milyon yatırım bedeline sahip olan İzmir Altın Orman Bornova'da yükseliyor.

38 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı bulunuyor. 180 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Altın Orman projesi Gordion İnşaat imzası taşıyor. 15 bin metrekare doğal koruluk ve 11 bin metrekare peyzaj alanının planlandığı projede evcil hayvanların kalacağı konforlu bir otel bulunuyor.

26 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan projede 3 blok yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerin planlandığı İzmir Altın Orman projesinde dairelerin büyüklükleri henüz netleşmedi. Toplam bin 215 adet konuttan oluşan projede havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fıtness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, bisiklet kullanım parkı gibi imkanlar bulunuyor.

İzmir Altın Orman nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmir Altın Orman teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Altın Orman fiyat için tıklayınız.
 
İzmir Altın Orman iletişim!
Adres: Merkez Mahallesi 4557/1 Sokak
Altındağ - Bornova/İzmir
Telefon: 444 4 521
Web: www.altinorman.com.tr

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181