İzmir Altın Orman ne zaman teslim?
Bin 215 adet konuttan oluşan İzmir Altın Orman ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

İzmir Bornova'da yükselen projede havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fıtness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, bisiklet kullanım parkı gibi imkanlar bulunuyor. İzmir Altın Orman ne zaman teslim sorusunun detaylı cevabı şu şekilde; Projede dairelerin teslimleri Ağustos 2020'de yapılacak. 

1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerden oluşan projede 3 blok yükseliyor. 500 milyon yatırım bedeline sahip olan projede daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı planlanıyor. 180 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan projede 15 bin metrekare doğal koruluk ve 11 bin metrekare peyzaj alanı yer alıyor. Toplam 26 bin metrekare peyzaj alanının tasarlandığı projede ayrıca evcil hayvanların kalacağı konforlu bir otel planlanıyor. 38 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje Gordion İnşaat imzası taşıyor.

İzmir Altın Orman ne zaman teslim sorusu bilgisi ile ilgili haberlere ve gelişmelere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

İzmir Altın Orman nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmir Altın Orman fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181