İzmir Avcılar İnşaat projeleri!
Markalı konut projeleri üreticileri arasında yer alan İzmir Avcılar İnşaat projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

İşte konut alıcılarına tarafından merak edilen İzmir Avcılar İnşaat projeleri detayları şu şekilde; 

Avcılar İnşaat devam eden projeleri
-Avcılar Caddebostan
203 adet dairenin planlandığı Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde dairelerin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan projede bin 500 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal alan ve 18 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor. Avcılar Caddebostan fiyat için tıklayınız.

Avcılar İnşaat gelecek projeleri
-Avcılar Bornova projesi
60.000 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılacak olan Avcılar Bornova Projesi, Effect projesinin yanında yer alacak. Konut ve rezidans katlarından oluşan proje alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde yer alacak. Avcılar yeni konut projeleri arasında yer alacak olan Avcılar Bornova Projesi 2019’de hayata geçecek.

-Avcılar Bornova projesi 2
Karma residence konseptine sahip olan Avcılar Bornova projesi 2 65 bin 000 metrekare inşaat alanına sahip. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin planlandığı proje İzmir'in Bornova ilçesinde yer alacak.  Alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde konumlanacak olan proje 2019’da hayata geçecek.

-Avcılar Gaziemir projesi
Gaziemir Optimum yanında, İzban, Ege Serbest Bölgesi ve birçok eğitim kurumuna yürüme mesafesinde olacak olan Avcılar Gaziemir projesi 2019’da hayata geçecek. 15.000 metrekare inşaat alanına sahip Avcılar Gaziemir Projesi Avcılar yeni İnşaat projeleri İzmir arasında yer alıyor.

-Avcılar Bayraklı projesi
Karma Residence konsepti ile tasarlanan Avcılar Bayraklı projesi 85.000 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanacak. İzmir Bayraklı Manavkuyuda 2019 yılında hayata geçirilecek olan Avcılar Bayraklı projesi Bayraklı İzmir Adliyesi, İzban, birçok alışveriş merkezi, hastane ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde yer alacak.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181