İzmir banka anlaşmalı konut projeleri!
Yeni bir konut arayışında olan kişilerin merak ettiği İzmir banka anlaşmalı konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'de Eylül 2019'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %15,4 oranında artarak ve toplam satışlar 146 bin 903'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %6 pay ve 8 bin 830 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İzmir'de gerek yatırımlık gerek oturma amaçlı olsun birçok kişi bankalarla anlaşmalı konut projeleri izmir listesini merak ediyor. Bankalar genellikle kendi resmi sitelerinde anlaşmalı oldukları inşaat firmalarını ve konut projelerini yayınlıyor. Bankanın resmi sitesine girip anlaşmalı konut projeleri kısmına tıklayarak İzmir dahil diğer illerinde de bulunan konut projelerine uluşılıyor.

İşte İzmir banka anlaşmalı konut projeleri detayları;
- Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri izmir için tıklayınız.
- Ziraat bankası anlaşmalı konut projeleri izmir için tıklayınız.
- Halkbank anlaşmalı konut projeleri izmir için tıklayınız.
- İş bankası anlaşmalı konut projeleri izmir için tıklayınız.

İzmir banka anlaşmalı konut projeleri detaylarını sizler için derledik. Banka destekli konut projeleri izmir ve izmir anlaşmalı konut projeleri ile ilgili tüm gelişmeler EmlakSayfası.com.tr'de yer almaya devam edecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181