İzmir Bayraklı inşaat projeleri!
İzmir Bayraklı inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir konut projeleri Bayraklı çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir Bayraklı ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Bayraklı inşaat projeleri listesi

Modda Bayraklı
Ontan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Modda Bayraklı projesi 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Toplam 97 adet premium dairenin bulunduğu Modda Bayraklı projesinde kat bahçeleri, geniş balkonları, fitness salonu, SPA merkezi, açık yüzme havuzu bulunuyor. Modda Bayraklı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Koçsa Tower
21 katlı tek bloğun inşa edildiği Koçsa Tower projesinde 3+1 daireler 159, 161 ve 172 metrekare, 4+1 daireler 191 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 236 daireden oluşan proje 7 bin 592 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Koçsa Tower daire teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi
625 milyon yatırım bedeline sahip olan Florya Gayrimenkul İzmir projesinde ofis ve daireler bulunacak. 5 katlı AVM'nin bulunacağı Florya Gayrimenkul İzmir projesinin bir kulesinde 257 daire diğer kulesinde 205 daire olarak planlanıyor. Florya Gayrimenkul İzmir projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Biva Tower
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Biva Tower projesi 32 katlı olarak yükseliyor. Toplam 96 dairenin planlandığı Biva Tower projesinde ayrıca 8 ticari ünite alanı bulunuyor. Biva Tower projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

MyWay Bayraklı Kule
Toplam 20 bin metrekara alan üzerinde inşa edilen MyWay Bayraklı Kule projesi 8 kattan oluşuyor. Gözde Grubu imzası ile 140 adet rezidansın bulunduğu MyWay Bayraklı Kule projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. MyWay Bayraklı Kule nerede? Tıklayınız.

Modda Suites
Ontan İnşaat imzası taşıyan Modda Suites projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 7 katlı tek blok olarak inşa edilen Modda Suites projesi 72 adet konuttan oluşuyor. Modda Suites teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

İzmir Bayraklı inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir Bayraklı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181