İzmir Bornova yeni inşaat projeleri!
İzmir Bornova yeni inşaat projeleri listesi ve projelerin detaylarını sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinin yer aldığı İzmir Bornova yeni konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satışları ve kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İzmir konut projeleri 2019 ile ilgili detaylar için 'emlaksayfasi.com.tr' adresini takip edebilirsiniz.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Bornova yeni inşaat projeleri listesi

Dap İzmir
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir projesinde daireler en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkıyor. 30 katlı 2 bloğun yükseleceği projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. Dap İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Folkart İncity
1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Folkart İncity projesinin daire büyüklükleri 49 metrekare ila 411 metrekare arasında değişiyor. 700 daireden oluşan Folkart İncity projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Folkart İncity fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avcılar Caddebostan
Avcılar İnşaat imzasıyla 2+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerin tasarlandığı Avcılar Caddebostan projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, cep sineması, fitness salonu, sauna, spa, bilardo – masa tenisi odası, karaoke odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alcak.Avcılar Caddebostan İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İzmir Altın Orman
Toplam bin 215 adet konuttan oluşan projede 3 blok yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerin planlandığı İzmir Altın Orman projede geniş sosyal donatı alanları yer alıyor. İzmir Altın Orman teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Coordinat Bornova
Bornova konut projeleri arasında yer alan Coordinat Bornova'da 1+0'lar 374 adet B blokta, 1+1'ler 108 adet ile 2+1'ler 18 adet A blokta tasarlanıyor. 500 adet daireden oluşan Coordinat Bornova'da 2 bin 150 metrekare sosyal yaşamı, 2 bin 230 metrekare dükkan alanları yer alıyor. Coordinat Bornova fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Bornova yeni inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir Bornova konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181