İzmir Çamdibi inşaat projeleri!
İzmir Çamdibi inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir konut projeleri Çamdibi çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir Çamdibi ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Çamdibi inşaat projeleri listesi

Çamdibi Sancak
Topraktan satışların başlamış olduğu projede 12 katlı blok yükseliyor. Bu güne kadar Çamdibi bölgesinde 800 konut üreten ​Ramsa İnşaat Çamdibi Sancak projesi için Bornova ilçesini seçti. Bin 500 konutluk yeni projelerini de planlamaya başlayan Ramsa İnşaat yeni projesinde daireleri 2+1, 3+1 teraslı seçenekleri ile tasarlıyor. Çamdibi Sancak fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çamdibi Barbaros projesi
Tek blok olarak tasarlanan Çamdibi Barbaros projesi 31 daireden oluşuyor. 2+1 daire seçenekleri bulunan Çamdibi Barbaros projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 95 metrekare arasında değişiyor. Çamdibi Barbaros projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Çamdibi Life
2 blok olarak tasarlanan Çamdibi Life projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin büyüklüklerinin 115 metrekare ile 140 metrekare arasında değişlik gösterdiği Çamdibi Life projesi 138 konuttan ve 8 adet ticari ünitenin yer alıyor. Çamdibi Life teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İzmir Çamdibi konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181