İzmir Çamdibi konut projeleri!
Bornovaya bağlı olan İzmir Çamdibi konut projeleri listesini sizler için derledik. Aralık 2017'de 702 konutun satıldığı Bornova'da bulunan İzmir Çamdibi konut projeleri satışları devam ediyor. Aralık ayında 3. sırada yer alan Bornova'nın mahallelerinden biri olan İzmir Çamdibi konut projeleri çalışmaları suruyor. İşte İzmir Çamdibi konut projeleri

Çamdibi Barbaros projesi
Tek blok olarak tasarlanan Çamdibi Barbaros projesi 31 daireden oluşuyor. 2+1 daire seçenekleri bulunan Çamdibi Barbaros projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 95 metrekare arasında değişiyor. Çamdibi Barbaros projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çamdibi Life
2 blok olarak tasarlanan Çamdibi Life projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin büyüklüklerinin 115 metrekare ile 140 metrekare arasında değişlik gösterdiği Çamdibi Life projesi 138 konuttan ve 8 adet ticari ünitenin yer alıyor. Çamdibi Life daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Çamdibi konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181