İzmir Çiğli inşaat projeleri!
İzmir Çiğli inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir konut projeleri Çiğli çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir Çğli ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Çiğli inşaat projeleri listesi

Allways Çiğli projesi
İzmir Çiğli'de yükselecek olan Allways Çiğli projesi Allways Yapı imzası ile hayata geçirilecek. 1+0, 1+1, 1+1 teraslı ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşacak olan Allways Çiğli projesinde 1+0 daireler 27,4 metrekare, 1+1 daireler 44,37 metrekare, 1+1 teraslı daireler 56,37 metrekare ve 2+1 daireler 54,48 metrekare olarak tasarlanacak. Allways Çiğli projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yücesoy Konsept
2 blok olarak tasarlanan Yücesoy Konsept 140 daireden oluşacak. Tüm daireleri 1+1 seçeneğiyle planlanan Yücesoy Konsept projeside daireler 49 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Yücesoy Konsept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

La Bonita İzmir
2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı La Bonita İzmir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, spor sahaları, muhteşem peyzaj düzenlemesi, yürüyüş ve dinlenme alanları, seyir terasları, açık ve kapalı otopark ve 7/24 yüksek güvenlik yer alacak. La Bonita İzmir teslim tarihi için tıklayınız.

Park Yaşam Santorini İzmir
İzmir Çiğli'de yatay mimariye sahip olan Park Yaşam Santorini İzmir projesi 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villadan oluşacak. 34 bin 190 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park Yaşam Santorini İzmir projesi 1+1'den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş m2'li daire seçenekleri yer alacak. Park Yaşam Santorini İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

MyWay Wins Blue
28 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan MyWay Wins Blue projesinde 5 bin metrekare yeşil alan ve 5 bin metrekare de yapay deniz bulunuyor. 830 adet bağımsız bölümden oluşan MyWay Wins Blue projesinde kafe, hobbit çocuk evi, mini futbol, mini golf, mini basketbol sahası, bilardo, langırt, masa tenisi, hobi odası, sağlık odası, business center, squash, parti odası, hamam, buhar odası, sauna, sinema odası, kuaför ve kapalı havuzu bulunuyor. MyWay Wins Blue nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmir Çiğli inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir Çiğli konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181