İzmir'de az peşinatla ev!
İzmir'de az peşinatla ev listesini sizler için derledik. Konut alıcıları için inşaat firmaları ödeme seçenekleri ve düşük peşinatlı kampanyalar başlattı. Birçok markalı konut projesinde yer alan az peşinatla ev kampanyası konut alıcılarının ilgisi çekiyor.

İzmir'de az peşinatla ev listesi şu şekilde;

Avcılar Caddebostan
25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Avcılar Caddebostan ​projesinde yüzde 5 peşinatın yanı sıra yüzde 15 indrim ve 0.98 faiz oranı konut alıcılarına sunuluyor.203 adet dairenin planlandığı projede Avcılar İnşaat imzasıyla 2+1'den 4+1'e kadar farklı daireler tasarlanıyor. Bin 500 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal alan ve 18 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alana sahip olan projede dairelerin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Avcılar Caddebostan fiyat için tıklayınız.

Folkart Line
Folkart imzası ile 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart Line projesinde konut alıcıları 10 bin TL peşinat ile ayda 2 bin TL'ye ev sahibi olabıiliyor. Toplam 213 dairenin bulunacağı projede dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterecek. 422 bağımsız birimden oluşacak olan projede 12 blok yükselecek. Folkart Line fiyat için tıklayınız.

Mahall Bomonti İzmir
İzmir'de yer alan Mahall Bomonti İzmir projesinde yüzde 15 peşinat yer alıyor. Ayrıca yüzde 15 indirimin uygulandığı projede 6 yıl 0 faiz imkanı'da konut alıcılarına sunuluyor. Projede 1 yıl sonra yüzde 20 ara ödeme de bulunuyor. 1.5 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Mahall Bomonti İzmir projesinde açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede 4 bodrum ve zemin +17 katlı yatay ve +58 katlı dikey blok şeklinde tasarlanıyor. Mahall Bomonti İzmir örnek daire görselleri için tıklayınız.

Dap İzmir 
Dap İzmir projesinde peşinat yok ara ödeme yok. 1 yıl kira garantisinin sunulduğu projede 30 katlı 2 blok yükselecek. 400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede 700 konut bulunuyor.Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilecek projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. Dap İzmir projesi nerede? Tıklayınız.

İzmir'de az peşinatla ev listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU 7 Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181