İzmir Gaziemir ev projeleri!
İzmir Gaziemir ev projeleri listesini sizler için derledik. İzmir'in geneline göre Gaziemir bölgesi 2009 - 2015 yılları arasında yüzde 42 daha fazla değerlendi. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,9 pay ve 7 bin 28 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Gaziemir ev projeleri listesi

MyWay Country Gaziemir projesi
Daire büyüklüklerinin 60 ila 320 metrekare arasında değişim gösterdiği MyWay Country Gaziemir'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. MyWay Country Gaziemir projesinde daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Aryom Koru
72 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aryom Koru projesi 425 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Aryom Koru projesinin 6 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılıyor. Aryom Koru teslim tarihi için tıklayınız.

Kahverengi Villaları
Villa büyüklüklerinin 220 ila 350 metrekare arasında değişim gösterdiği Kahverengi Villaları projesi toplam 47 adet villa tasarlanıyor.nin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Kahverengi Villaları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Forbest Optima Residence
18 adet 1+0, 115 adet 1+1 daire tipinin bulunduğu Forbest Optima Residence projesinde 1+0'lar 35 metrekare, 1+1'ler ise 47 metrekare büyüklüğe sahip. Forbest Optima Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Landor Gaziemir projesi
Yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi yaşam alanlarının bulunduğu Landor Gaziemir projesinin dairelerinde bahçeli ve teraslı seçenekler tasarlanıyor.  Landor Gaziemir projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Gaziemir ev projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181