'İzmir Gaziemir'in yeni ARMA'sı'!
İzmir'de gerçekleştirdiği projelerle yaşadığımız kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Yunusoğlu inşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye daha imza attı.

Gerek proje aşamasında, gerekse şantiye konusunda uluslararası standartlarda inşaat tecrübesine sahip dinamik bir kadroyu bünyesinde barındıran Yunusoğlu; hızlı, güvenli ve kaliteli inşaat üretimi ile sektöre yön vermeye devam etti. Firmanın son projesi, Gaziemir'de yükselen ARMA oldu.

Sektöre öncülük etti
Bugüne kadar başta Narlıdere, Balçova, Sahilevleri, Güzelbahçe ve Çeşme gibi izmir'in batı yakasındaki projelerini hayata geçiren Yunusoğlu, her projesinde estetiğin sınırlarını zorlayıp bu felsefesiyle sektöre öncülük etti.

İzmir'in en lüks ve en prestijli konut projelerinin altına, Yunus Yunusoğlu önderliğinde 45 yılı aşkın süredir gururla imzasını atan firma, İzmir'in en gözde ve popüler bölgelerine yatırım yapmayı benimsedi. Yunusoğlu'nun yaptığı inşaat projeleri, genelde kısa süre içinde kendi bölgesinde birer simge haline geldi. Bunun son örneği ise "ARMA Gaziemir" oldu.

Kentin yeni arması
ARMA, İzmir'in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir'de, gerçekten çok özel bir proje olarak hayata geçiyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde projelendirilen ARMA Gaziemir'de bambaşka bir hayatın kapıları aralanıyor.

Yatırımcılar ve uzmanlar tarafından ARMA, yaklaşık 40.000 metrekare inşaat alanı ile bölgenin en gözde projesi olarak değerlendiriliyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hayatın başlaması hedefleniyor.

Firma olarak tüm projelerinde hayal değil, gerçeği sunduklarını söyleyen Yunus Yunusoğlu, "Hayat, bazen düşlerinizde kurduğunuz fırsatları karşınıza çıkarır. Doğru kararı verdiğinizde, yepyeni bir hayata başlarsınız. Hayalleriniz kadar renkli ve kalbinizden geçenler kadar saf, duru ve mutlu... Gelin, bu hayali birlikte yaşayalım, hayatı paylaşalım" diyerek, ARMA Gaziemir'de kurdukları yeni hayatın nasıl olacağına dair ipuçları verdi. ARMA Gaziemir'in; Optimum AVM'nin karşısında, ESBAŞ'ın yanı başında ve İZBAN Metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde bulunduğunu hatırlatan Yunusoğlu, "Gördüğünüz gibi tüm yollar Arma'ya çıkıyor" dedi.

Karma seçenekler ARMA'da
ARMA Gaziemir, mimariye bambaşka bir yorum getiren seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hem şehrin merkezinde, hem de büyük kentlerin getirdiği olumsuz koşulların dışında; yemyeşil bir peyzaj içinde, kapalı - açık yüzme havuzlu, huzurlu ve güvenli, otopark problemi olmayan, tüm teknolojik altyapı, konfor ve donanıma sahip proje, müstakbel ev sahiplerine mutlu bir gelecek, yatırımcılarına ise büyük avantajlar sunuyor Fitness Spor Merkezi'nin bulunduğu, içinde sinema salonu, veranda ve dinlenme alanları, toplantı salonu, sauna, Fin hamamı, hobi salonları, Pool-Bar, çocuk için oyun alanı, mini club ve kreş bulunan ARMA Gaziemir, sosyal donatı alanlarıyla çok özel bir dünyanın kapılarını açıyor.

Özgür Coşkun / Yeni Gün İzmir Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181