İzmir Güzelbahçe'ye lüks konut projesi geliyor!
İlk ofis projesi Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, İzmir'de 25 milyon dolarlık (80 Milyon TL) yeni yatırıma hazırlanıyor. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çiçek ve Kazım Çiçek, 2016 yılında satın aldıkları ve Güzelbahçe'nin en değerli arazilerinden biri konumundaki Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 80 adet lüks konut yapacaklarını söyledi.

PRESTİJLİ
Bornova'daki Çiçek Plaza'nm iş dünyasının ofis ihtiyacına cevap verdiğini kaydeden Kazım Çiçek, "Güzelbahçe'deki proje, İzmir'e prestij katacak. Denize 75 metre cephesi bulunan projemiz üçer katlı bloklarda tamamı A plus toplam 80 adet konuttan oluşacak. Güzelbahçe'de bu denli büyük ölçekte ve bu tür doğal peyzaja sahip bir proje ve arsa yok. 3 + 1 ve 4+1 dairelerden oluşacak projemizde evlerin tümü deniz, havuz ve bahçe manzaralı olacak" dedi. Site içerisinde yaklaşık bin metrekarelik 2 adet yüzme havuzu, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri ve kapalı otopark bulunduğunu ifade eden Kazım Çiçek, "Ayrıca projemizde tanımış bir markaya ait 2 bin metrekare büyüklüğünde spa ve fitness merkezinin yer alması konusunda görüşmeler yapıyoruz. Elbette tüm bunlar toplandığında ciddi bir yatırım. Yaklaşık 25 milyon dolarlık bir proje. Yapımma 2017 başında başlayıp 20 ay gibi bir sürede teslim etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Sektörde kalıcı ve nitelikli " projeler üretmenin, nicelik ten önce geldiğine inandıklarını belirten Mustafa ve Kazım Çiçek kardeşler, kalıcı olmanın anahtarımn, müşteriyi mutlu eden özel projeler ortaya koymaktan geçtiğim vurguladılar.

DÖNÜŞÜM ŞART
İzmir'de kentsel dönüşümün çok konuşulmasına rağmen bir türlü istenen şekilde gerçekleştirilemediğini kaydeden Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek de, dönüşüme açılmış ne yerel yönetimden ne de bakanlıktan bir alan bulunduğunun altını çizdi. Çiçek, şöyle konuştu: "İzmir, gecekonud ve plansızlığın en fazla olduğu kent. Bir an önce sosyal donatı alanlarını içinde barındıran kentsel dönüşümü gerçekleştirmesi gerekiyor." dedi.

SEKTÖRDE 40 YILI GERİDE BIRAKTI
1970'li yıllarda Ali Çiçek tarafından kurulan Çiçek Kardeşler inşaat, şu an Mustafa Çiçek ve Kazım Çiçek önderliğinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, bugüne kadar binden fazla konut ve işyerini hizmete sunarken, toplamda 200 bin metrekarelik inşaat gerçekleştirdi. Son dönemde ise daha çok site projelerine ağırlık veren Çiçek inşaat'ın yaşama geçirdiği projeler arasında Çiçek Evler, Çiçek Park ve son olarak izmir iş dünyası için tasarlanan Çiçek Plaza da bulunuyor. Kendi arsalarında üretim yapan firma, kaliteli ve nitelikli projeler inşa ediyor.

Yunus Emre Çınar / Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181